wrapper

logo

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Toplantısı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sarıoğlu başkanlığında, gerçekleştirildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu 2017 Yılı 1. Olağan Toplantısı'nda 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 yılı içerisinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verildi.
Koruma Kurulunun en önemli görevleri arasında mağdurlara yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalar olduğunu belirterek, kurul üyelerinin mağdurlara ilişkin çalışmalara daha aktif katılım sağlamaları gerektiği görüşüldü.
Toplantının ev sahipliğini yapan kurul üyesi ANKESOB Başkan Vekili ve Ankara Kuyumcular Odası Başkanımız Hasan H. Çavuşculu da Kurulun yaptığı işlerin çok önemli olduğunu, Ankara'da hükümlülerin topluma kazandırılması çalışmalarında gelinen aşamanın dikkat çektiğini, kamu yarına faaliyet gösteren bir kurumun temsilcisi olarak bu başarılı çalışmalara kendilerinin de daha fazla katkı sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.
Başkanımız "Suç mağdurlarının, suça sürüklenen çocuk ve gençler ile hükümlülerin meslek sahibi olabilmelerine olanak tanıyacak toplum temelli uygulamaları, projeleri sahiplenerek çok önemsemeliyiz. Diğer bir ifadeyle mağdurların korunması ve desteklenmesi alanında işbirliğini geliştirmeliyiz. Ayrıca, hükümlülerin suç işlemesine neden olan davranışları düzeltecek çalışmalar ile toplumu korumuş oluruz." dedi.

koruma kurulu 1

koruma kurulu 2